header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Foto challenge!

istockgroepsfotochallenge'Strike a pose'..... en klikken maar. De 'foto challenge' is een geweldig spel waar creativiteit & lol de hoofdrol spelen!

'Foto challenge' is een leuk en uitdagend spel dat je in de binnenstad van Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam speelt! Gewapend met camera, vragen en opdrachten gaan jullie in een gezellige stad op zoek naar bijzondere plekken om daar een ludieke foto te maken. 'Strike a pose': verzin zoveel mogelijk originele manieren om van jullie teamfoto de winnende foto te maken. De activiteitenbegeleider geeft punten aan de meest originele foto per foto locatie. Tijdens het spel beantwoord je tevens de uitdagende vragen en zoek je naar de 'hints' die je leiden naar de volgende 'foto challenge locatie'. Welk team is het meest creatief, slim en snel?! Het team met de meeste punten is de winnaar en gaat er vandoor met de eeuwige roem. En een leuke prijs natuurlijk.... Schuilt er in jou ook een top fotograaf?! De 'foto challenge' is een zeer geschikte activiteit voor je bedrijfsuitje, familieuitje, vriendendag of andere gelegenheid.


Prijs: € 23,50,- p.p. (excl btw) 10-25 personen. 
Prijs:  € 19,50 p.p. (excl. btw). 25-45 personen
Duur: plm. 1,5 / 2 uur
Locatie: Hoorn - Amsterdam - Enkhuizen - Alkmaar 
Minimum deelnemers: 10 
Prijs 8 of 9 personen:  € 25,50 p.p. (excl. btw).

De 'foto challenge' is inclusief: begeleiding, prijzen voor het winnende team, 1 drankje na afloop bij de prijsuitreiking, spelmaterialen.

Andere mensen bekeken ook 'GPS spel Culinair & Co'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl