header

Wil je meteen informatie aanvragen?

'Ik hou van Holland' bingo!

'Ik hou van Holland' bingo!Een oerhollands spel: bingo met het thema 'Ik hou van Holland'!Is bingo saai en alleen voor mensen met kunstgebitten die achter de geraniums zitten? Niet de 'Ik hou van Holland' bingo! Deze bingo is namelijk onzettend gezellig en lekker kneuterig om te doen. Leuk voor jong en oud en door de 'Ik hou van Holland' opdrachten een geweldige activiteit!

Het gezelschap wordt ontvangen door onze gezellige quizmaster die jullie uitleg over het spel geeft. Wat staat jullie te wachten? Bij elke bingoronde valt er een prijs te winnen. Is jouw kaart als eerste vol? De quizmaster trekt de ballen uit een bak: nummerrrrrrr 25, nummer 88 of nummmmmmer 4... Eens kijken of jij geluk hebt in het spel. Na iedere bingoronde volgt een 'Ik hou van Holland' opdrachtenronde. Wie van de deelnemers kan deze opdracht het snelste of beste tot een goed einde brengen? Eén ding is zeker: de 'Ik hou van Holland' bingo zorgt voor een boel gezelligheid en erg veel lol. Veel plezier met bingooooooooooo!

Prijs: € 21,50 p.p. (excl. btw). voor 12-29 deelnemers
Prijs: € 19, p.p. (excl. btw) vanaf 30 deelnemers
Duur: plm. 2 uur 
Locatie: West-Friesland. Indien gewenst kan deze activiteit op uw eigen locatie plaats vinden, ook buiten West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 12
Bij minder deelnemers: prijs op aanvraag. Bij gebruik van eigen locatie + eigen consumpties (hapjes & drankjes) is de prijs € 18,50 (excl. btw) p.p.

Deze bingosessie is inclusief: begeleiding professionele quizmaster, gebruik bingomaterialen, gebruik locatie, prijzen voor de winnaars (iedere bingoronde en iedere 'spellenronde', dus 6 prijzen in totaal), 1 drankje Hollandse bar per persoon.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl