header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel ' Jongens & de meiden'

Een eeuwenoude strijd barst los: de jongens versus de meiden! Wie weet het meeste over de andere sekse?  gezellig Westfriesland jongen tegen de meisjes Hoorn uitje teambuilding Gps spel'Jongens & de meiden' is een interactief gps spel in Hoorn, waarbij de mannen en de vrouwen strijden om eeuwige roem. Deze eeuwenoude strijd speelt zich af op  een 'strijdtoneel' in West-Friesland, bijvoorbeeld Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen. Met het GPS apparaat op pad proberen de teams zoveel mogelijk vragen en opdrachten correct uitvoeren. Uiteraard in het thema 'mannen versus vrouwen'!

Voordat jullie dit spel in gaan spelen, worden jullie ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Na een korte uitleg wordt de groep ingedeeld in teams. Deze zijn meestal gemixt, maar als de aantallen ongeveer gelijk zijn, kunnen er ook mannen- en vrouwenteams worden gevormd. Tijdens dit GPS spel in het centrum van bijvoorbeeld Hoorn of Enkhuizen, komt er van alles aan bod: van stiletto’s tot voetbal en van BN’ers tot typische mannen- en vrouwengewoonten. "Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus", zeggen ze toch? Dit is de uitgelezen mogelijkheid voor de mannen om te bewijzen hoeveel ze weten van ‘vrouwenzaken’. Uiteraard krijgen de dames ook de mogelijkheid om te te laten zien hoeveel ze van 'meneer Mars' weten. Welk team weet alle GPS punten in de stad te vinden, de vragen goed te beantwoorden en zo snel mogelijk de goede oplossingen te vinden (2 bekende BN'ers, een man en een vrouw)? Een leuke uitdaging die enthousiasme en competitiviteit bij alle deelnemers tot grote hoogten laat stijgen.

Aan het einde van het GPS spel wordt duidelijk wie er het meeste weet van de mannen of de vrouwen. Dit betekent dus dat zowel de dames als de heren zich moeten inleven hoe de andere sekse in het leven staat, denkt en waarom op een bepaalde manier wordt gehandeld. Niet alleen leuk maar ook erg leerzaam! Wedden dat jij je partner straks een stuk beter begrijpt? :-)

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Locatie: Enkhuizen, Amsterdam, Volendam, Hoorn en Alkmaar
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)

Dit GPS spel is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p. op de eindlocatie, gebruik GPS, gebruik alle materialen, prijzen voor de winnaars én nieuwe kennis over de andere sekse. Let op: dit spel is geen kopie van het TV-programma maar een origineel spel uit de koker van Westfriese Uitjes!

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Moord in Hoorn'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl