header

Wil je meteen informatie aanvragen?

'Happen & tappen' GPS dinerspel

Speel dit uitdagende GPS spel: een driegangendiner in twee verschillende restaurants, en tussendoor met jouw team dit gave spel spelen.

Dus de stad in, GPS apparaat istock toastenchampagnemee, blik op scherp en op pad met het 'Happen & tappen' GPS dinerspel!

 

Een spannend GPS spel en een heerlijk diner: speel het 'Happen & tappen' GPS spel! We starten dit spel in het centrum van een stad naar jullie keuze. In teams gaan jullie een interactief GPS spelen, waarbij het erom gaat wie zo snel mogelijk alle GPS punten linkt aan 'snapshots' van locaties in Hoorn of een andere leuke stad in West-Friesland. Welk team is het scherpst en let het best op? Maak de juiste combinaties van de GPS waypoints met de foto's. Zo leer je de stad wel op een hele andere manier kennen... Na een uur is het tijd om in het eerste restaurant van een lekker voorgerecht en een drankje te genieten. Met deze 'bodem' gaan jullie weer op pad: GPS apparaat in de aanslag en go!

Ben jij met je team snel, accuraat en slim? Weet jij de oplossingen van het spel te vinden? Na de tweede spelronde, nu van 45 minuten, komen jullie aan op de laatste locatie. Hier wachten jullie het hoofdgerecht en het dessert, en uiteraard een kopje koffie of thee. Op deze locatie vindt de prijsuitreiking plaats. Welk team heeft gewonnen?
Een gezellige, smakelijke en originele middag of avond uit!

Voor het GPS spel kan worden gekozen uit de volgende thema's: Ik hou van Holland, Moord in Hoorn, Culinair & Co, De Jongens & de meiden, of Kaap Hoorn.

Prijs: € 44,50 p.p. (excl. btw)
Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 12

Het 'Happen & tappen' GPS spel is inclusief: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, spelbegeleiding Westfriese Uitjes, prijzen voor de winnaars, gebruik van GPS apparaten en alle materialen.

Er zijn geen drankjes bij dit arrangement inbegrepen. U kunt deze zelf ter plaatse afrekenen of gebruik maken van een drankarrangement van 4 drankjes per persoon voor € 14,50

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook dinerspel 'Ranking your friends'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl