header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Parkgolf in Hoorn

Sla jij ook een 'hole in one' op het parkgolf parcours?Parkgolf in Hoorn
Golfen in een park? Jazeker: in het Julianapark aan het IJsselmeer in Hoorn! Een originele en leuke activiteit die Westfriese Uitjes als enige in heel Noord-Holland aanbiedt!

Het spelletje blijft hetzelfde. Je hebt een bal, een hole en een parcours om af te leggen. Slaan en gaan! Maar wel op een hele bijzondere locatie, namelijk het Julianapark in Hoorn. Scherp je golftalent aan, sla die bal en kijk of je hem uiteindelijk ook in de hole krijgt. Dat is wel een aangepaste hole met een iets groter gat... Ook mensen zonder 'balgevoel' weten dus altijd de hole te bereiken! Vergeet vooral niet om onderweg obstakels te omzeilen. Prullenbakken en bomen zorgen voor een leuke uitdaging. 

Aan het einde van het parcours worden de scorekaarten ingeleverd en vindt in een gezellige brasserie onder het genot van een welverdiend drankje de prijsuitreiking plaats. De winnaars hebben op ons 'parkgolf parcours' het minst aantal slagen nodig gehad. Zij ontvangen een leuke prijs!

Dit uitje is zeer geschikt voor familiedagen, vrijgezellenuitjes, een vriendendag of een teamuitje, en kan worden gespeeld door jong en oud. En het leuke is, je hoeft niet eens sportief te zijn om het parcours tot een goed einde te brengen. Dus pak je golfspullen en trek 'de wei' in!

Prijs: € 22,50 p.p. (excl. btw) 8-25 personen
Prijs: € 20,= p.p. (excl. btw) 25-45 personen
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, het Julianapark
Minimum aantal deelnemers: 8

Parkgolf is inclusief: gebruik materialen (afslagmat, golfclubs en tas, ballen, scorekaarten), begeleiding Westfriese Uitjes, prijsuitreiking met prijzen voor de winnaars, 1 drankje p.p. op eindlocatie.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.


Andere mensen bekeken ook 'Voetgolf'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl