Skip to main content
Rally in Westfriesland, een origineel teamuitje!

Westfriese Rally

Wie niet snel is, moet slim zijn… Het leukste teamuitje in West-Friesland!

Hoe leer je de regio West-Friesland heel goed kennen? Door een uitdagende rally te rijden! Iedere deelnemer ontvangt een vragenlijst/routebeschrijving, dus zet je kilometerteller op 0 en starten maar! Met een heuse rally puzzel je jezelf een weg door deze mooie regio. Dorpjes en plekken waar je nooit eerder aandacht aan hebt besteed, passeer je tijdens deze uitdagende tocht. Ontcijfer de cryptische vragen, kijk goed mee onderweg en tuf lekker door het prachtige landschap. Onderweg voer je ook nog uitdagende en leuke opdrachten uit. Even de benen strekken en een leuk spel spelen!

Je eindigt op een bijzondere locatie met groene en Westfriese vergezichten, hier is de prijsuitreiking onder het genot van een borrel. Het team dat de meeste vragen goed beantwoord heeft, is de grote winnaar en ontvangt een leuke Westfriese Uitjes prijs! Wie niet snel is, moet slim zijn….  De rally wordt gereden met eigen vervoer.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder deelnemers dan 10 of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Hoorn, West-Friesland
Opties voor locatie: De start van de rally is bij de Mc. Donalds in Hoorn. Vanaf dit punt rij je het mooie Westfriesland in. Je eindigt op een bijzondere en leuke locatie buiten de stad.
De activiteit is inclusief: Route met uitdagende aanwijzingen voor onderweg, 1 drankje p.p. op de eindbestemming, prijzen voor de winnaars en begeleiding van Westfriese Uitjes.
Verdere mogelijkheden: Optioneel: Het is mogelijk om een lekker diner te nuttigen op de eindlocatie. Meer informatie op aanvraag!
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo albea alkmaar
"We hebben erg veel lol gehad en was leuk om te zien dat we elkaar onderweg af en toe weer tegen kwamen en ook weer kwijt raakten. Ieder team had zo zijn eigen strategie met de Westfriese rally."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?