Skip to main content
sfeerbeeld 'Het Teamverband' GPS spel

Het Teamverband GPS spel

Teambuilding: leer je collega's beter kennen en strijd samen voor de 'teambuildingsprijs'!

GPS spel 'Het teamverband' is het leukste teambuildingsuitje in West-Friesland!

Dit interactieve GPS spel is een geweldige manier om je afdeling of team een extra 'boost' te geven. Tijdens GPS spel 'Het teamverband' gaan de teams op pad om zoveel mogelijk punten te verdienen met vragen en opdrachten gericht op samenwerken en teambuilding in de breedste zin van het woord. Van de brandweer tot aan een wielerploeg, of wat denk je van een TV-crew of een poolexpeditie: dit zijn allemaal groepen die zonder een goede samenwerking niet kunnen functioneren. Met het GPS apparaat zoek je de GPS way points in de stad, link je de juiste foto's en beantwoord je de uitdagende vragen. De kennis & teamspirit van alle teams worden grondig getest!

Naast de vragen die de teams beantwoorden, worden ook nog in teamverband opdrachten uitgevoerd. Hoe goed denk jij je collega's te kennen? Deze hilarische opdracht zorgt voor veel stof tot napraten!

De opdrachten en vragen zetten de deelnemers flink aan het denken en zullen alle teams uitdagen om zoveel mogelijk punten te verdienen, zodat zij met de teambuildingsprijs naar huis gaan! Oftewel: hoe goed is jullie teamverband?

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik
De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik GPS apparaten, gebruik alle materialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.
Verdere mogelijkheden: Indien gewenst is het spel uit te breiden met een borrel en/of diner.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'GPS Moord in Hoorn'

Referenties:

Default Profiel
"Deze gezellige en leuke activiteit zou ik zeker aanraden bij mensen (GPS Teamverband), er werd zeer positief op gereageerd door iedereen. Het contact met Westfriese Uitjes was erg goed. Bedankt voor een leuke dag, ik zou Westfriese Uitjes bij iedereen aanraden!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?