Skip to main content
sfeerbeeld Smartlappen zingen

Smartlappen zingen

Amsterdamse smartlappen zingen in West-Friesland.

Samen met een ras-Amsterdamse accordeonist schrapen we de keel om luidkeels alle 'gouwe ouwe' nummers mee te zingen. Van de 'Hazes Medley' tot aan bekende nummers van Johnny Jordaan, er komt van alles voorbij in dit 1,5 uur durende Amsterdamse feestje. Onze accordeonist heeft een zangboekje voor alle deelnemers, zodat de iedereen kan meezingen. Het eerste half uur van de workshop gaan we lekker zingen om de stembanden op te warmen en jullie zangtalent te prikkelen. Daarna is het lekker genieten en vrolijk meezingen met de leukste en soms ontroerende smartlappen!

Zing je vals of haal je net niet die ene noot, het maakt niet uit: 'Gewoon lekker lallen!' Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten tijdens deze Amsterdamse workshop in West-Friesland!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 47,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 1,5 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Volendam, West-Friesland
Opties voor locatie: Een gezellige horeca locatie in Hoorn. Indien gewenst is deze workshop is ook te reserveren in Enkhuizen, Volendam, Medemblik of elders in West-Friesland.
De activiteit is inclusief: Begeleiding accordeonist, gebruik alle materialen, 1 drankje p.p. (Hollandse bar),  zangboekje en zaalhuur.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?