Skip to main content
sfeerbeeld Foto challenge!

Selfie game!

'Strike a pose'..... en klikken maar. Speel dit 'Selfie Game' waarbij creativiteit & lol de hoofdrol spelen!

'Selfie Game' is een leuk en uitdagend spel dat je in de binnenstad van Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam speelt! Gewapend met camera, vragen en opdrachten gaan jullie in een gezellige stad op zoek naar bijzondere plekken om daar een ludieke foto te maken. 'Strike a pose': verzin zoveel mogelijk originele manieren om van jullie teamfoto de winnende foto te maken. De activiteitenbegeleider geeft punten aan de meest originele foto per foto locatie. Tijdens het spel beantwoord je tevens de uitdagende vragen en zoek je naar de 'hints' die je leiden naar de volgende 'foto challenge locatie'. Welk team is het meest creatief, slim en snel?! Het team met de meeste punten is de winnaar en gaat er vandoor met de eeuwige roem. En een leuke prijs natuurlijk.... Schuilt er in jou ook een top fotograaf?! 'Selfie Game' is een zeer geschikte activiteit voor je bedrijfsuitje, familieuitje, vriendendag of andere gelegenheid.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag.
Duur (in uren): plm. 2 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn
De activiteit is inclusief: Begeleiding Westfriese Uitjes, prijzen voor het winnende team, 1 drankje p.p. Hollande bar bij de prijsuitreiking, gebruik van alle spelmaterialen.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"De foto challenge in Enkhuizen was een leuke bezigheid waarbij je onderweg gezellig kon praten. De begeleider gaf een goede uitleg en had een enthousiaste uitstraling. De ervaring met het boeken bij Westfriese Uitjes was helemaal top, ga zo door! Iedereen heeft een leuke middag gehad dus namens alle deelnemers mag ik je bedanken!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?