Skip to main content
sfeerbeeld Pub Games

Pub Games

Doe de leukste kroegentocht in heel Noord-Holland: wie is de grootste kroegtijger?!

Pub games in Hoorn: een kroegentocht met leuke spellen! Gezellig met je vrienden, familie of collega's op pad, lang leve de lol! Jullie bezoeken in totaal drie kroegen. Alle Pub game locaties hebben hun eigen sfeer en uitstraling. In elke kroeg speel je gedurende ruim een half uur leuke spellen. Is de ronde afgelopen en het glas leeg? Op naar de volgende locatie!

In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' met een Hollands kroegenspel. Denk aan een grappig letterpakken spel, 'ranking your friends',  een uitdagende mini pubquiz, grappige hoorspelen of het 'Vijf seconden spel'. Vooral bij het laatste spel gaat het om snelheid en kennis! Op elke locatie word je op een andere vaardigheid getest. De winnaars van deze spellen worden in de laatste kroeg uitgeroepen tot 'Pub game winnaar van de dag'. De Pub games staan garant voor een oergezellige en geslaagde middag of avond. Zij ontvangen behalve een leuke prijs ook de eeuwige roem!

In iedere horecagelegenheid krijg je tijdens het spel een lekker drankje. In totaal worden er dus drie drankjes geserveerd tijdens de kroegentocht. 

Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs een portie bitterballen of een bittergarnituur worden besteld. Let op: de spellen zijn geen kroegspellen zoals darts of biljarten.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 36,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik
Opties voor locatie: Indien gewenst kan deze activiteit ook worden geboekt in Enkhuizen, Alkmaar en Medemblik
De activiteit is inclusief: Begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik van alle spellen en materialen, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars, voorbereiden pubgames tour.
Verdere mogelijkheden: De pubgames kunnen ook geboekt worden met een heerlijk driegangen diner tussendoor! Deze activiteit duurt 4 uur en is inclusief een diner met drie gangen, de pubgames, begeleiding van Westfriese Uitjes en prijzen voor de winnaars. Prijs per persoon - € 74,50 (excl. btw).
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Deze activiteit is ook te reserveren met een 3 gangen diner erbij. Klik hier voor meer informatie.

Referenties:

standaardfoto referentie

“Bij Google hebben we gezocht naar een feestje en activiteit in West-Friesland en kwamen op jullie goed verzorgde site. Tijdens de voorbereidingen werd er goed meegedacht, alles was mogelijk en bespreekbaar en de organisatie van de hele avond werd ons geheel uit handen genomen. We vonden de activiteit heel goed passen in de locatie waar we ons feest wilden vieren. Het spel was ook afwisselend en goed voorbereid. We geven Anneline een 9! Echt een aanrader voor bedrijven en organisaties en vriendengroepen, maar zeker geschikt voor jubileumfeestjes.“

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?