Skip to main content
sfeerbeeld Polaroid party!

Polaroid party!

Ontdek de highlights in jouw favoriete stad in West-Friesland met dit polaroid selfie spel.

Zoek je een leuke manier om Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar of een andere gezellige stad in de kop van Noord-Holland te ontdekken? Boek dan ons geweldige stadsspel, Polaroid party! In dit spel gaat het om het maken van originele en leuke 'snapshots' van de highlights in de stad van jullie keuze. Polaroid party staat garant voor veel lol en gezelligheid, dus boek dit uitje voor je team, je vrienden, je collega's of je familie!

Hoe werkt dit spel? Jullie arriveren op de startlocatie, waar de spelbegeleider de groep de spelmaterialen geeft en het spel uitlegt. Belangrijk onderdeel is de 'good old' polaroid camera! De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld. Nadat ieder team een leuke naam heeft bedacht, is het tijd om op pad te gaan. Het polaroid spel kan beginnen!

Ieder team krijgt een polaroid fototoestel en een spelformulier met cryptische vragen en opdrachten mee. Elke stad heeft zo zijn eigen bijzondere en mooie plekjes: locaties die bekend en soms minder bekend zijn... Aan jullie om deze te vinden en de polaroidopdracht uit te voeren. Of het nou om de Scheepsjongens van Bontekoe in Hoorn gaat, de Drommedaris of het Snouck van Loosenpark in Enkhuizen: leer jouw favoriete stad kennen door middel van dit grappige, soms hilarische spel! Uiteraard staan de teamleden ook op de foto, dus na het spel heb je leuke herinneringen die je mee naar huis kan nemen.

Wie heeft aan het einde van het spel alle locaties gevonden, de vragen goed beantwoord en de meest originele 'polaroids' gemaakt? Onze enthousiaste begeleider zal aan het einde van het spel de polaroidfoto's streng doch rechtvaardig beoordelen. Onder het genot van een heerlijk drankje op de eindlocatie zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Het team dat de meeste punten heeft verdiend, is de 'polaroid party master' en gaat met de eeuwige roem en leuke prijzen naar huis!

Dit spel is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 32,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Enkhuizen, Haarlem, Hoorn, Schagen, Volendam, Noord-Holland
De activiteit is inclusief: Begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik van polaroidcamera + fotomateriaal, gebruik van alle spelmaterialen, 1 drankje p.p. na afloop spel (Hollandse bar), prijzen voor de winnaars, fotoboekje voor het meenemen van de polaroid foto's.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'

Referenties:

logo roc horizon college
"De site is erg overzichtelijk met enorme keuze qua uitjes voor zowel jong als oud. Het contact met het bedrijf is uitstekend, snelle reactie via de mail of telefonisch bij vragen. Het spel was erg origineel en grappig, blijft leuk de ouderwetse polaroid camera! En leuk dat je de foto’s aan het einde van het spel als herinnering hebt. Als je een stad wilt leren kennen, dan ben je bij Westfriese Uitjes aan het juiste adres!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?