Skip to main content
sfeerbeeld Jongens tegen de meiden dinerquiz

Jongens tegen de meiden dinerquiz

Mannen versus de vrouwen: de grote strijd!

Een eeuwenoude strijd: de jongens versus de meiden! Wie weet het meeste over de andere sekse?

Het dinerspel ‘Jongens & de meiden' is een uitdagend spel waarbij de mannen en de vrouwen strijden om eeuwige roem. Het strijdtoneel is een restaurant in een Westfriese stad zoals Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen, de 'wapens' spelrondes en opdrachten. En dat alles afgewisseld met een heerlijk driegangendiner!

Tijdens het spel komt van alles aan bod: van stilettohakken tot voetbalkicksen, en van BN’ers tot 'typische' mannen- en vrouwenzaken. Dit is voor de mannen een uitgelezen kans om te laten zien hoeveel ze weten van de 'planeet Vrouw’. Andersom krijgen de dames de mogelijkheid te bewijzen dat ze het mannenuniversum écht wel kennen.

Aan het einde van het spel wordt duidelijk wie er het meeste weet van de mannen of de vrouwen. Leuk én leerzaam! We durven te wedden dat jij je partner straks een stuk beter begrijpt :-)

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 62,50
Minimum aantal personen: 15
Bij minder dan 15 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend, Noord-Holland, West-Friesland
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten gedurende drie spelrondes, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik van alle spelmaterialen en een heerlijk driegangen diner.
Verdere mogelijkheden: Prijs: € 62,50 p.p. (excl. btw) tot 30 personen Prijs: € 60,- (excl. btw) vanaf 31 personen Let op : drankjes zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om de drankjes op basis van nacalculatie te bestellen en op de dag van het evenement ter plaatse af te rekenen OF een drankarrangement te reserveren via Westfriese Uitjes. De prijs van het drankarrangement verschilt per horeca gelegenheid.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie

"Een goed verzorgde middag op onze eigen locatie, konden we als vriendengroep gezellig afsluiten met een diner (eten was lekker) waar voldoende voor iedereen was. Een geweldige quiz, erg gelachen! Kortom boeken!!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?