Skip to main content
sfeerbeeld Diner Quiz 'Ik hou van Holland'

Dinerquiz Ik hou van Holland

Het 'Ik hou van Holland' spel: 100% lol garantie!

Onze altijd enthousiaste quizhost presenteert vanavond voor jullie de 'Ik Hou van Holland Diner Quiz!'
Denk je alles te weten over ons kleine kikkerlandje? Dat gaan we op de proef stellen door middel van onder andere de algemene kennisronde. Hoeveel Waddeneilanden kun je opnoemen? En weet jij de bijnaam van onze koning die nog uit zijn 'kroegtijgertijd' komt? Daarnaast hebben we interactieve spelrondes waarin iedereen alles uit de kast moet trekken om zoveel mogelijk punten te verdienen met leuke spellen. Deze 'Ik hou van Holland Diner Quiz' is een showquiz vol Hollands entertainment en een compleet driegangendiner, uitsluitend voor jullie eigen groepje. 

Uiteraard wordt dit spel met verschillende teams gespeeld, waarvan je de namen eventueel van te voren kunt doorgeven. Welk team neemt vanavond de felbegeerde prijs mee onder zijn arm mee naar huis? Met deze dinerquiz wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen én culinair genieten!

Deze activiteit is daarom zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag of familieuitje!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 62,50
Minimum aantal personen: 12
Bij minder dan 12 deelnemers of meer dan 35 deelnemers: prijs op aanvraag.
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Volendam, Noord-Holland, West-Friesland
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten gedurende drie spelrondes, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik van alle spelmaterialen en een heerlijk driegangen diner.
Verdere mogelijkheden: Prijs: € 62.50,- p.p. (excl. btw) tot 30 personen Prijs: € 60,- (excl. btw) vanaf 31 personen Let op : drankjes zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om de drankjes op basis van nacalculatie te bestellen en op de dag van het evenement ter plaatse af te rekenen OF een drankarrangement te reserveren via Westfriese Uitjes. De prijs van het drankarrangement verschilt per horeca gelegenheid.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"Ik heb gewoon gegoogled op ‘uitje West-Friesland’. ‘Ik hou van Holland’ krijgt van mij een dikke voldoende/9. Zou het aan iedereen aanraden en zelf ook best nog een keer willen doen. Goede organisatie!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?