Skip to main content
sfeerbeeld hippe muurschildering maken

Hippe muurschildering maken

Maak een bijzonder en hip schilderij samen met jouw collega's of vrienden!

Onder begeleiding van onze enthousiaste docente beschilder je een kale muur. Deze workshop is bijzonder omdat je een muur van jullie keuze gaat beschilderen: in een kantine, een kantoor, een woning of een andere leuke locatie die jullie uitkiezen. De muur kan een binnen- of een buitenmuur zijn. De verf die wordt gebruikt is acrylverf; op een buitenmuur komt er nog een extra laag lak overheen. Wat je kan schilderen? Dat kan van alles zijn! Het bedrijfslogo, leuke teksten, een fantasieplaat of een bepaald thema waarbij de docente een tpepasselijke tekening uitzoekt: niets moet en alles mag!

Dit is vooral leuk en gezellig om in een groep te doen. Je hoeft niet bijzonder creatief te zijn om je gang te kunnen gaan. Als de muur erg groot is wordt de groep in tweeën gesplitst.

Dus heb jij nog een muur in je huis of bedrijfspand die opgepimpt kan worden? Trommel dan jouw collega's of vrienden op en maak samen tijdens deze leuke workshop, een geweldig muurschilderij!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 34,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2,5 uur
Locatie: West-Friesland
Opties voor locatie: De muurschildering dient op uw eigen locatie gemaakt te worden op een binnen- of buitenmuur.
De activiteit is inclusief: begeleiding docente, het voorwerk om de schildering te maken, alle verfmaterialen, gebruik van plastic schorten, reiskosten docente.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?