Skip to main content
sfeerbeeld Groepsschilderij maken

Groepsschilderij maken

Maak met jouw familie, vrienden of collega's samen een schilderij!

Wat is er nou leuker voor een familiefeest, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje om samen een schilderij te maken? Het is een geweldige herinnering aan jullie dag uit, waaraan de creativiteit van alle deelnemers een bijdrage heeft geleverd. Je kunt van tevoren opgeven wat er in het schilderij verwerkt moet worden, zodat er een bepaalde lijn zit in het schilderen. Dus ook mensen die twijfelen aan hun creativiteit kunnen een prima bijdrage leveren. Je kunt kiezen om een groot doek te beschilderen, of om een drieluik te maken.

Als aan het einde van de workshop het schilderij af is, wordt er eventueel nog een leuke boodschap op de achterkant gezet. Bijvoorbeeld voor een jarige of een 'bride to be'. Er wordt met acrylverf gewerkt; schorten zijn op de locatie aanwezig. Bij de workshop is één consumptie inbegrepen.

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 36,-
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 3 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, West-Friesland
De activiteit is inclusief: begeleiding docente, gebruik van alle schildermaterialen en groot doek. Indien de groep erg groot is zal er een drieluik worden gemaakt, 1 drankje p.p., huur locatie, gebruik schorten.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

Voor dit uitje hebben we nog geen referentie ontvangen. Neem contact met ons op en wees de eerste voor dit uitje.

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?