Skip to main content
sfeerbeeld GPS spel 'De jongens & de meiden'

GPS spel De jongens & de meiden

Een eeuwenoude strijd barst los: de jongens versus de meiden! Wie weet het meeste over de andere sekse?

'Jongens & de meiden' is een interactief gps spel in Hoorn, waarbij de mannen en de vrouwen strijden om eeuwige roem. Deze eeuwenoude strijd speelt zich af op  een 'strijdtoneel' in West-Friesland, bijvoorbeeld Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen. Met het GPS apparaat op pad proberen de teams zoveel mogelijk vragen en opdrachten correct uitvoeren. Uiteraard in het thema 'mannen versus vrouwen'!

Voordat jullie dit spel in gaan spelen, worden jullie ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Na een korte uitleg wordt de groep ingedeeld in teams. Deze zijn meestal gemixt, maar als de aantallen ongeveer gelijk zijn, kunnen er ook mannen- en vrouwenteams worden gevormd. Tijdens dit GPS spel in het centrum van bijvoorbeeld Hoorn of Enkhuizen, komt er van alles aan bod: van stiletto’s tot voetbal en van BN’ers tot typische mannen- en vrouwengewoonten. "Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus", zeggen ze toch? Dit is de uitgelezen mogelijkheid voor de mannen om te bewijzen hoeveel ze weten van ‘vrouwenzaken’. Uiteraard krijgen de dames ook de mogelijkheid om te te laten zien hoeveel ze van 'meneer Mars' weten. Welk team weet alle GPS punten in de stad te vinden, de vragen goed te beantwoorden en zo snel mogelijk de goede oplossingen te vinden (2 bekende BN'ers, een man en een vrouw)? Een leuke uitdaging die enthousiasme en competitiviteit bij alle deelnemers tot grote hoogten laat stijgen.

Aan het einde van het GPS spel wordt duidelijk wie er het meeste weet van de mannen of de vrouwen. Dit betekent dus dat zowel de dames als de heren zich moeten inleven hoe de andere sekse in het leven staat, denkt en waarom op een bepaalde manier wordt gehandeld. Niet alleen leuk maar ook erg leerzaam! Wedden dat jij je partner straks een stuk beter begrijpt? :-)

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): 2,5
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Volendam
De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p. op de eindlocatie, gebruik GPS, gebruik alle materialen, prijzen voor de winnaars én nieuwe kennis over de andere sekse. Let op: dit spel is geen kopie van het TV-programma maar een origineel spel uit de koker van Westfriese Uitjes!
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"Ter gelegenheid van het 65 jarig huwelijksfeest van opa en oma hebben wij inclusief opa en oma deelgenomen aan het GPS spel 'de Jongens tegen de meisjes'. De strijd was leuk! Mede dankzij Westfriese Uitjes hebben wij een gezellige middag beleefd in het stadje Hoorn."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?