Skip to main content
sfeerbeeld 'GPS spel 'Culinair & Co'

GPS spel Culinair & Co

Een likkebaardend leuk GPS spel voor de echte smulpaap!

Dit gezellige en interactieve GPS spel is te reserveren is in onder andere Hoorn, Enkhuizen en andere steden in West-Friesland, en haalt bij iedere Bourgondiër het beste naar boven. Speel met jouw team dit smakelijke spel, en test je culinaire kennis.

Jullie gaan in teams de stad in, waar je met het GPS apparaat speurt naar alle punten die in dit spel voorkomen. Je 'spot' foto's bij de juiste way points, beantwoordt vragen over alles wat met eten, drinken, koken en genieten heeft te maken, en probeert zo met jouw team zoveel mogelijk punten te verdienen. De vragen zijn een uitdaging voor iedereen die culinair is ingesteld! Wat weten jullie over koks en koken, wijnen en kazen, kruiden en specerijen, eigenaardige gerechten en opmerkelijke eetgewoonten in andere landen? Wat verschijnt er op je bord krijgt als je 'waterzooi' op de menukaart ziet staan, en ben je bekend met het woord 'chambreren'? Ben jij een echte keukenprins(es) en levensgenieter? Dan is dit GPS spel in de regio West-Friesland, Alkmaar of Amsterdam echt iets voor jou!

 Het team met de meeste culinaire kennis is de winnaar, gaat er met de eeuwige Bourgondische roem vandoor en verdient een culinaire prijs!

Deze GPS tocht is zeer geschikt voor lekkerbekken, levensgenieters en mensen die geen innig contact hebben met hun weegschaal.

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 27,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Volendam
Opties voor locatie: Het spel is te reserveren in onder andere Enkhuizen en Hoorn, maar ook in Volendam, Amsterdam en Alkmaar.
De activiteit is inclusief: gebruik van GPS apparaten, 1 consumptie p.p. bij uitleg spel, gebruik spelmaterialen, prijzen voor de winnaars, begeleiding van Westfriese Uitjes, likeurproeverij.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Ik hou van Holland'

Referenties:

logo Kramer Keukens
"Strijdbare en gezellige middag gehad tussen de “Jonkies” en de “Golden Oldies” van Kramer Keukens. Wij hebben een leuk GPS spel gedaan in Hoorn. Hoorn is bekend terrein maar op zo’n middag loop je toch heel anders rond en zie je dingen die je normaliter niet ziet. De begeleiding was top en van te voren denken ze ook goed met je mee."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?