Skip to main content
sfeerbeeld GPS Fotorally

GPS Fotorally

Start de motor, let goed op, spot de punten en speel de vragen: race met de GPS rally door West-Friesland!

Deze GPS Fotorally is een hele gezellige, originele en leuke manier om door West-Friesland te 'tuffen'! De groep wordt verdeeld in teams van 3 of 4 man per auto (eigen vervoer). Ieder team krijgt de rallyvragen en een GPS apparaat mee, km stand op 0 en starten maar! Welk team is het beste en snelste met deze uitdagende rally? 

Iedere deelnemer van een rallyteam krijgt een taak in de auto: de chauffeur luistert naar alle rallyaanwijzingen en zoekt de juiste route. De rallydeelnemer die de locaties moet 'spotten' die bij de GPS punten horen, focust zijn of haar blik op de mooie plekjes in West-Friesland. Hoe is het gesteld met jouw haviksogen?

Met de rallyvragen, het linken van de juiste foto aan het juiste GPS punt en het goed en zo snel mogelijk uitvoeren van  opdrachten verdienen jullie punten. Bovendien staat de activiteitenbegeleider van Westfriese Uitjes onderweg klaar met verschillende spellen. Als jouw team deze spellen tot een goed einde brengt, levert dat nog extra punten op. Het fanatisme komt boven bij iedereen: welk team heeft uiteindelijk de meeste punten?  Op de eindlocatie vindt de prijsuitreiking plaats, en hoor je onder het genot van een drankje welk team gewonnen heeft! Dus snel op pad en 'race your rally'! 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 29,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag.
Duur (in uren): plm. 2,5 uur
Locatie: Noord-Holland, West-Friesland
Opties voor locatie: Rijden door West-Friesland (Noord-Holland)
De activiteit is inclusief: gebruik GPS apparaten, rallyroute, 1 drankje p.p. op eindlocatie, prijzen voor de winnaars, gebruik spellen, begeleiding Westfriese Uitjes.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

logo horizon college
"Het is niet makkelijk een bedrijfsuitje te organiseren voor 70 personen maar Noord-Hollandse Uitjes draait daar de arm niet voor om. Tot op het laatste moment was het een verassing voor onze collega’s wat we gingen doen. Een op maat gemaakte GPS/foto-puzzeltocht in de auto (rally), met aansluitend een rondvaart met een sloep of een stadswandeling met gids. Het geheel werd afgesloten met een uitstekend verzorgde BBQ. Met één woord: TOP."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?