Skip to main content
sfeerbeeld 'Ranking your friends' dinerspel

Ranking your friends dinerspel

Hoe goed ken jij je vrienden? Speel dit hilarische spel, en 'rank je vrienden'!

Tijdens dit interactieve diner ga je inschatten, oftewel 'ranken', hoe jouw vrienden, collegae of familie in elkaar steken. Hoe goed ken jij ze eigenlijk? Kan jij je collega, familielid of vrienden zo goed inschatten dat jij er met de hoofdprijs vandoor gaat?

Onder leiding van een vrolijke quizmaster komen deze avond leuke, bijzondere en ietwat ondeugende vragen voorbij. Wat hebben je familielefden of vrienden je wel eens over hun verleden verteld? Of weet je via via net iets meer over een collega, waardoor je hem of haar op de juiste waarde kunt schatten? Vanavond krijg je in ieder geval een goed beeld van alle aanwezige personen, en ontdek je ook wie de beste mensenkennis heeft. Een paar voorbeelden van vragen: wie van jullie heeft de grootste blunder begaan? Wie rijdt in de 'dikste' auto? Of wie van alle aanwezigen heeft het minste geduld? Op deze vragen schat je je familie, vrienden of collega's in en beoordeel je ze op 'rank' van positie 10 tot positie 1! En heb je een leuke anekdote, deel deze met de aanwezigen. Kortom: een avond met 100% garantie op veel lol en gezelligheid!

Gedurende het spel wordt een driegangendiner geserveerd. Aan het einde van deze hilarische avond krijgt de winnaar uiteraard een leuke prijs.

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 62,50
Minimum aantal personen: 15
Bij minder dan 15 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag.
Duur (in uren): 4 uur
Locatie: Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, West-Friesland
De activiteit is inclusief: Prijzen voor het winnende team, begeleiding van Westfriese Uitjes, interactieve vragen en opdrachten gedurende drie spelrondes, gebruik van quizknoppen, gebruik van muziekinstallatie, gebruik van alle spelmaterialen en een heerlijk driegangen diner.
Verdere mogelijkheden: Prijs: € 62,50 p.p. (excl. btw) tot 30 personen Prijs: € 60,-, (excl. btw) vanaf 31 personen Let op : drankjes zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om de drankjes op basis van nacalculatie te bestellen en op de dag van het evenement ter plaatse af te rekenen OF een drankarrangement te reserveren via Westfriese Uitjes. De prijzen voor een drankarrangement verschillen per horeca gelegenheid.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"We hebben een leuke middag gehad met de quiz! Gevarieerde spellen en grappig het spel met die letterhesjes. Fijn dat de quiz nog last minute geregeld kon worden, dank voor jullie flexibiliteit. De quizmaster was enthousiast, vrolijk en duidelijk. Deze quiz was de juiste activiteit voor mijn team in dit schooljaar. Heel erg bedankt, erg blij met dit uitje!"

standaardfoto referentie
"Wij hebben mede dankzij West-Friese uitjes een ontzettend leuk vrijgezellenfeest gevierd! Het team was erg flexibel, dacht goed mee van te voren en tijdens de activiteit zelf hadden we een ontzettend leuke spel dame, ook het personeel van de Ridderikhof was fantastisch!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?