Skip to main content
sfeerbeeld workshop Dikke Dames schilderen

Dikke dames schilderen

Fleur je huis op met een vrolijk tafereel: jouw eigen 'Dikke dame'!

In een ontspannen setting gezellig samen schilderen. Het onderwerp? Dikke dames! Deze vrolijke en gezellige dames sieren na de workshop de schilderijen van alle deelnemers met hun kittige uitstraling. De docente leert jullie hoe je een opzet moet maken om de eigen 'Dikke dame' tot leven te wekken. Kleurgebruik, het type kleding dat ze draagt, krijgt ze een hoedje of misschien wel een bril: jij geeft letterlijk en figuurlijk vorm aan deze dame.

Uiteraard is het ook mogelijk om jou, je vriendinnen en/of je zussen in het schilderij te laten uitbeelden.

Deze workshop is geschikt voor iedereen. Ook als je niet erg creatief bent krijg je genoeg handvaten van de docente om een mooi schilderij te maken. Dus pak lekker een drankje, een schildersdoek en een paar penselen, en leef je uit in de wondere wereld van de 'Dikke dames'!

De workshop is zeer geschikt voor een vriendinnendag, zussendag of vrijgezellenfeest. Indien gewenst is het ook mogelijk om een koe te schilderen.

De doeken meten 60 x 60 cm.

Let op!! Deze workshop verzorgen wij vanaf 10 personen en niet op basis van open inschrijving. Ook is het niet mogelijk om bij andere groepen aan te sluiten.

 

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 34,50
Minimum aantal personen: 10
Bij minder dan 10 deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag. Let op: deze workshop is niet voor 2 personen te boeken op basis van open inschrijving!
Duur (in uren): 2,5 uur
Locatie: Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Purmerend, Schagen, Noord-Holland, West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Wij verzorgen deze workshop door heel Nederland. Indien er reiskosten aan verbonden zijn vanaf Hoorn, berekenen wij deze door. Meestal verzorgen wij deze workshop in Hoorn.
De activiteit is inclusief: Gebruik van alle schildermaterialen, zaalhuur, 1 drankje met lekkers, schildersdoek, begeleiding docente, plastic schort, een mooi schilderij dat iedereen na de workshop mee naar huis krijgt. 
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Referenties:

standaardfoto referentie
"Ik ben via de tip van een vriendin bij jullie terecht gekomen. De workshop 'dikke dames schilderen' was heel gezellig, wij geven onze docente een dikke 10!!! Ik zou zeker Westfriese Uitjes bij anderen aanraden en ook de workshop aanbevelen bij andere mensen. Het boeken bij Westfriese Uitjes verliep heel voorspoedig, snelle reacties van Anneline en ze kwam zeer vriendelijk en spontaan over."

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?