Skip to main content
sfeerbeeld Culinaire borrelplank

Culinaire borrelplank

Chips of een stukje worst saai bij de borrel? Duik de keuken in en geniet van een culinaire borrelplank!

Ben jij ook een lekkerbek? Hou je van borrelen, en dan vooral van borrelen met heerlijke hapjes erbij? Boek dan deze workshop en leer de heerlijkste culinaire borrelhappen te maken die je maar kan bedenken! In groepjes ga je aan de slag om smakelijke smeersels, hapjes met vis of vlees of andere minigerechtjes te maken, die je geheid zullen doen watertanden. De kok geeft bij eerst duidelijk uitleg hoe een gerechtje of hapje gemaakt kan worden. Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Ook voor de mensen die geen keukenprins(es) zijn, is dit een erg leuke workshop. Zo leer je bij de borrel eens wat anders te serveren dan de standaard gesneden worst, kaasblokjes of chips.

Uiteraard wordt aan het einde van de workshop onder het genot van een lekker drankje al het lekkers geproefd en samen opgegeten. Indien gewenst houden we rekening met (di)eetwensen in de vorm van glutenvrij, vegetarisch of iets anders.

Dit is uitje staat garant voor een middag of avond gezellig 'koken' en fröbelen in de keuken!

Prijzen p.p. vanaf (excl BTW) : € 45,-
Minimum aantal personen: 12
Bij minder deelnemers of grote groepen: prijs op aanvraag
Duur (in uren): plm. 2,5 uur
Locatie: West-Friesland, eigen locatie
Opties voor locatie: Indien gewenst verzorgen wij tegen meerprijs een locatie voor u.
De activiteit is inclusief: Begeleiding kok, gebruik van alle kookmaterialen, ingrediënten van alle hapjes, 4 consumpties p.p. (wijn, bier, fris), voorbereiding workshop en inkoop.
Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken.

Andere mensen bekeken ook 'Culinaire wandeling'

Referenties:

sfeerbeeld tevreden klant

"De kok gaf heldere, duidelijke en gezellige uitleg en hielp ons waar dat nodig was. En hij had heerlijke wijn en super lekkere hapjes/recepten mee. Hij krijgt een dikke 10!"

 

Hulp nodig?

Laat ons je helpen bij het uitzoeken met je uitje. Of heb je snel een antwoord op je vraag nodig?

Bel 06 - 81 56 59 92

Westfriese uitjes Anneline

Informatie aanvragen

 

Westfriese Uitjes

Hét adres voor goedverzorgde en professionele uitjes. Wij organiseren uitjes in Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik en andere Westfriese plaatsen.

Heb je specifieke vragen of wensen?