header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Solex tour

Solex rijden in WestfrieslandGeniet van een relaxte tour: lekker tuffen door een mooie en landelijke omgeving! Dus stap op je solex, slinger hem aan en 'here we go'!

   

Voor aanvang van het solex rijden krijg je een uitgebreide uitleg over dit bijzondere vervoersmiddel. Dan is het tijd om te vertrekken. Met deze bijzondere tocht kun je met de wind in je haren genieten van de mooie omgeving. Wil je rijden in West-Friesland, in de regio Beemster, of toch liever elders? Geen enkel probleem, wij laten de solexen bezorgen op de startlocatie van jouw voorkeur.

De solexen hebben een fietstas waar je je spullen in kan doen. Er is begeleiding, en de route kan in overleg worden gemaakt. Onderweg stoppen jullie voor een lekker drankje (eigen kosten). Dus stap op de solex, 'slinger' het oude beestje aan en waan je terug in de tijd. Er staat jullie een gezellige dag te wachten met veel solex fun!

De begeleiding rijdt een 'bezemwagen' mee, en regelt in geval van pech vervangend vervoer. 

Prijs: € 42,50 p.p. (excl. btw) 
Duur: 3 uur
Locatie: West-Friesland (Noord-Holland), regio Alkmaar/Egmond, Volendam, Enkhuizen, Beemster
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding (bezemwagen), benzine, gebruik solex, verzekeringen, vervoerskosten naar startlocatie.

Andere mensen bekeken ook 'Westfriese Rally'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl