header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 

 

Rondje Hoornimg 1562

Leer de VOC-stad Hoorn kennen te voet en vanaf het water! 

 

Hoorn kent talloze mooie plekjes; er is veel te zien in deze prachtige oude stad. De ontdekkingsreis door Hoorn begint met een boottocht onder begeleiding van onze vrolijke schipper. Onder het genot van een drankje vertelt hij leuke verhalen over alle locaties en mooie plekjes die je passeert. In deze rustig tuffende sloep en met het kabbelende water om je heen kom je helemaal tot rust!

Na 45 minuten varen is het tijd om weer voet op vaste bodem te zetten, en neemt onze humorvolle stadsgids het stokje over. Deze gids gaat met jullie door het centrum en het havengebied van Hoorn. Hofjes, oude kloosters, verhalen over boefjes en helden, J.P. Coen, de weeskinderen, het oude ziekenhuis, schuinsmarcheerders die het ruime sop kozen, van alles passeert de revue. Na deze middag neem je een hoop bijzondere feiten en verhalen mee naar huis!

Kortom: een geweldige tocht door Hoorn zowel op het water als aan wal. Het is ook mogelijk om te starten met de stadswandeling en vervolgens de boottocht te doen.

Prijs: € 23,50 p.p. (excl. btw) 
Duur: 1 uur en 45 minuten (45 minuten varen en 1 uur wandelen)
Locatie: Hoorn
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: boottocht, drankje gedurende boottocht, begeleiding schipper, begeleiding stadsgids.

 

 button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl