header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS Fotorally

GPS Fotorally

Start de motor, let goed op, spot de punten en speel de vragen: race met de GPS rally door West-Friesland!

 

Deze GPS Fotorally is een hele gezellige, originele en leuke manier om door West-Friesland te 'tuffen'! De groep wordt verdeeld in teams van 3 of 4 man per auto (eigen vervoer). Ieder team krijgt de rallyvragen en een GPS apparaat mee, km stand op 0 en starten maar! Welk team is het beste en snelste met deze uitdagende rally? 

Iedere deelnemer van een rallyteam krijgt een taak in de auto: de chauffeur luistert naar alle rallyaanwijzingen en zoekt de juiste route. De rallydeelnemer die de locaties moet 'spotten' die bij de GPS punten horen, focust zijn of haar blik op de mooie plekjes in West-Friesland. Hoe is het gesteld met jouw haviksogen?

Met de rallyvragen, het linken van de juiste foto aan het juiste GPS punt en het goed en zo snel mogelijk uitvoeren van  opdrachten verdienen jullie punten. Bovendien staat de activiteitenbegeleider van Westfriese Uitjes onderweg klaar met verschillende spellen. Als jouw team deze spellen tot een goed einde brengt, levert dat nog extra punten op. Het fanatisme komt boven bij iedereen: welk team heeft uiteindelijk de meeste punten?  Op de eindlocatie vindt de prijsuitreiking plaats, en hoor je onder het genot van een drankje welk team gewonnen heeft! Dus snel op pad en 'race your rally'! 


Prijs: 24,50 p.p. (excl. btw)
Locatie: rijden door West-Friesland (Noord-Holland)
Duur: 2 uur
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 deelnemers wordt de prijs € 26,= p.p. (excl. btw)

De rally is inclusief: gebruik GPS apparaten, rallyroute, 1 drankje p.p. + bittergarnituur op eindlocatie, prijzen voor de winnaars, gebruik spellen, begeleiding Westfriese Uitjes.

Andere mensen bekeken ook 'Westfriese rally'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl