header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Mannetje van de radio!    radio teamuitje personeelsdag hoorn west friesland workshop vrijgezellenfeest

Het origineelste en leukste teamuitje van Noord-Holland!‘Mannetje van de radio’ is een unieke muziek- en entertainmentquiz die je alleen bij Westfriese Uitjes kunt boeken. Deze quiz bestaat uit een aantal radiospelletjes, waarvoor je geen uitgebreide muziekkennis hoeft te hebben en waaraan iedereen kan meedoen. Bij deze quiz geen saaie en moeilijke muziekvragen! Bovendien hebben we een door de wol geverfde, altijd vrolijke en grappige quizmaster weten te strikken, die kan bogen op maar liefst 10 jaar ervaring bij radiostations als Yorin FM, Qmusic en Radio 538. Niet de eerste de beste uit de radiowereld!

Dit spectaculaire muziekfestijn bestaat uit meerdere ronden vol grappige, bijzondere en uitdagende opdrachten. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten? Een greep:

Vertaal kabaal  Een Nederlands spreekwoord is vertaald in het Chinees, het Russisch of in een andere taal. De teams hebben de hele avond te tijd om dit spreekwoord terug te vertalen. Er zijn verschillende opties, bijvoorbeeld bellen met een afhaalchinees, je Italiaanse vriend of op een andere manier. Maar niet met google-translate!

TV Tunes In 2 ronden krijgen de teams verschillende TV-tunes voorgeschoteld. Wie herkent ze nog?

‘Goh, wat zingt ie nou joh?!’ Een kandidaat van het talentenprogramma Idols zingt een liedje… Helaas is dit niet de meest talentvolle deelnemer, en een carrière als zanger of zangeres lijkt erg onwaarschijnlijk. Herkennen jullie het origineel?

Herken de stem van de BN’er  De stemmen van diverse BN’ers zijn op een hoop gegooid in een audiocompilatie. Welk team herkent ze allemaal?

Bingo Ieder team krijgt een bingokaart. We spelen een muziek bingo tot iemand prijs heeft!

Wie ben ik? Aan de hand van een reeks audiofragmenten moeten de teams ontdekken welke persoon er wordt gezocht.

Verdraaid lastig We spelen een aantal hits achterstevoren af. Ga er maar aan staan… Wie is zo knap om ze allemaal te herkennen?

De hoogste versnelling Weer diverse hits, nu op topsnelheid. Het zijn bekende deuntjes, maar welk team weet het eerst om welke hits het gaat?

De grote ster Je hoort 4 zeer korte fragmenten van bekende nummers van 1 artiest of band. Ze zijn aan elkaar vast geplakt. Welke wereldhits zoeken we?!

Piep! We draaien een nummer en dan stopt het nummer met een piep. Maak de tekst af, zing de juiste tekst. Na de piep spelen we de rest van het nummer en kun je horen of het klopt.

Dit is een kleine selectie uit de spellen die we in Teambuilding ‘Mannetje van de radio’ hebben opgenomen. Het evenement is vanwege de noodzakelijke samenwerking zeer geschikt voor een teambuilding uitje, en biedt toch ontspanning en erg veel lol. 

Prijs: € 19,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 uur
Locatie: Enkhuizen, Medemblik, Alkmaar, Hoorn, en andere steden in West-Friesland
Minimum aantal deelnemers: 12
Prijs bij minder deelnemers op aanvraag. Prijs bij grote groepen vanaf 30 deelnemers tevens op aanvraag, dan wordt er een groepsprijs aangeboden.

'Mannetje van de radio' is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes en quiz master, gebruik alle spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars, huur locatie.

Het is mogelijk om bij de quiz een extra drankarrangement (eventueel met borrelhapjes) te reserveren. Meerprijs is op aanvraag en afhankelijk van de locatie waar de quiz zal plaatsvinden.

Indien gewenst kun je deze activiteit op een eigen locatie te boeken. Ook deze prijzen zijn op aanvraag.

 

 

button rood met witte letters

 Andere mensen bekeken ook stadsspel 'Pubquiz'

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl