header

Wil je meteen informatie aanvragen?

 

Teambuilding iPad film maken

Film ipad uitje workshop hoorn teambuilding westfriesland gezellig uit

In teamverband een mooie film maken!!Omdat deze workshop de cohesie, samenwerking, betrokkenheid en creativiteit binnen een team versterkt, is deze zeer geschikt voor teambuilding sessies. Dus zoek je een originele manier om een band te kweken tussen je medewerkers, dan is het iPad film uitje de geschikte activiteit!

Onze bijzondere docent is cameraman bij verschillende Nederlandse productiemaatschappijen in TV land geweest. Van hem leren jullie eerst de basisvaardigheden van de iPad en iMovie (het video edit programma voor de iPad), zodat jullie zelf een eigen (bedrijfs)film kunnen maken en bewerken. De opdracht is om in teams een mooie film te maken. Daarbij krijgt iedereen een eigen taak. Jullie bedenken een onderwerp, schrijven een script, filmen en monteren, tot het eindresultaat is bereikt: een eigen iPad film.

iMovie stelt de gebruiker in staat om films op de iPad te monteren. Denk daarbij aan het rangschikken van beelden, het creëren van overgangen, en het toevoegen van audio en foto’s. Onze docent vertelt jullie meer over de productie van een film, en over beeldtaal, chronologie en coherentie in het verhaal en in de film. Naar aanleiding van het gekozen idee schrijven jullie een kort verhaal, dat jullie omzetten in een filmscript met bijbehorende ‘shot list’. Daarnaast leren jullie over camerastandpunten, beeldcompositie en beelddynamiek. Na het filmen bewerken de teams de filmfragmenten, monteren ze en voorzien ze van goede overgangen, muziek, foto’s en commentaar.

De workshop ‘iPad film maken’ in 5 stappen:

Les 1: Introductie

Les 2: Storyline maken, inclusief shot list

Les 3: Buiten opnamen maken

Les 4: Monteren

Les 5: Presentatie, evaluatie en feedback

 

Dit is een bijzondere workshop waarbij creativiteit en samenwerking hand in hand gaan!

Prijs: € 495,= incl. 21% btw, t/m 12 deelnemers

Prijs  € 695,= incl. 21% btw, 12 tot 18 deelnemers  
Prijs: € 875,= incl. 21% btw 18 tot 24 deelnemers
Duur: 3 uur
Locatie: Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar of een andere stad in West-Friesland. Uitleg in een horecalocatie, filmen buiten, montage in de horecalocatie
Minimum aantal deelnemers: 8

De workshop is inclusief: gebruik van iPads, begeleiding beroemde cameraman, huur locatie, huur beamer,  2 drankjes p.p. (wijn, bier, fris).

Andere mensen bekeken ook 'Teambuilding GPS'

 

                                                                                             button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl