header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Tour de Step puzzeltocht!

Tour de Step in West-Friesland: steppen maar!Step
Op een originele, ludieke en gezellige manier de stad verkennen? Stap op de step!

Neem met je team, familie of vrienden de step en rol door het centrum, het havengebied en nog meer mooie plekken in Hoorn of Enkhuizen. Beantwoord de vragen goed en strijk met de eer en een toepasselijke prijs... 'Step it up!'

Voordat de Tour de Step Puzzeltocht begint, worden er groepjes gemaakt. Elk team krijgt vervolgens een vragenlijst, instructie, een step en, voortuit, een duwtje in de goede richting! Je stept samen, maar beantwoordt de vragen met je team. De steps zijn grote professionele steps waar iedereen mee uit de voeten kan.

Na de puzzeltour worden de antwoorden nagekeken en krijgt iedereen een lekker drankje op de eindlocatie in een gezellige brasserie.Welk team heeft de meeste vragen goed beantwoord? De winnaars ontvangen behalve de eer ook een welverdiende prijs.

Prijs: € 27,50 (excl. btw)
Duur:
plm. 2  uur (incl. prijsuitreiking en drankje)
Locatie: Hoorn of Enkhuizen
Minimum aantal deelnemers: 10

De Tour de Step puzzeltocht is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p. (wijn, bier, fris, koffie, thee), huur professionele step, vragenlijst, prijzen winnaars.

Er wordt eenmalig een borg van € 250,- in rekening gebracht bij de boeking. Dit bedrag wordt teruggestort indien de steps op de dag van het evenement in goede staat worden ingeleverd bij Westfriese Uitjes.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 7 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

 

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl