header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Teambuilding game challenge 

Sportiviteit, gezelligheid en teambuilding staan centraal in deze gave challenge!

istock team meerkamp spellen uitje hoorn afdelingEen race met steps of segways, hilarische meerkampspellen: doe mee met de game challenge!



 

Een spectaculair, uitdagend en sportief uitje in Noord-Holland (onder andere in Hoorn), waarbij de sportiviteit van de deelnemers flink wordt getest. De teams komen op verschillende onderdelen in actie, diverse spellen en activiteiten passeren de revue. Dit kan zijn een raceparcours met segways, éénpersoonssteps of de driepersoonsstep, maar ook samen een tangramspel oplossen, de skippyslang over de finish krijgen of de beruchte skilattenrace zo snel mogelijk uitvoeren. Op één van de activiteiten kan een joker worden ingezet, die het behaalde puntenaantal op dit onderdeel  verdubbelt. De combinatie van onderdelen wordt op zo'n manier samengesteld dat iedereen kan meedoen aan dit sportieve (bedrijfs)uitje. 

De groep wordt voor aanvang van deze sportieve activiteit onderverdeeld in teams. Elk team krijgt een schema waarop staat hoe laat ze bij welk onderdeel worden verwacht. Bij het ene onderdeel gaan de teams zelfstandig aan de slag om een zo hoog mogelijke score neer te zetten, bij een ander onderdeel strijden ze tegen een ander team de strijd. Kortom: de perfecte activiteit voor een teambuildingsdag of een andere gelegenheid waarbij sportiviteit en samenwerken centraal staan. 

Zoveel mensen zoveel wensen... Omdat iedere groep qua samenstelling anders is, maken wij voor uw groep een pakket of programma op maat. 

Prijs: afhankelijk van de grootte van de groep + keuze uit de activiteiten/spellen. Prijs op aanvraag!      
Duur: plm. 2 à 3 uur. De duur wordt naar uw wensen aangepast
Locatie: Hoorn of indien gewenst, elders
Minimum aantal deelnemers: 20

Andere mensen bekeken ook 'Beach event'

 

                                                                                                        button rood met witte letters

 

 

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl