header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Vrijgezellig'Vrijgezellenfeest spel uitje gps westfriesland teambuilding

Speel dit hilarische 'vrijgezellige' GPS spel met een stout tintje!
 


Een geweldig spel dat zeer geschikt is voor een vrijgezellenfeest voor dames of heren. Je vriend of vriendin gaat trouwen, tijd voor een knalfeest! Met dit uitdagende en grappige GPS spel verras je niet alleen alle deelnemers, maar vooral de bruid of de bruidegom. Gewapend met een GPS apparaat gaan jullie in twee teams de stad in. Het is de bedoeling dat je met dit spel zo snel mogelijk alle locaties vindt, waar een uitdagende opdracht op jullie wacht. Jullie creativiteit en kennis over de bruid of bruidegom, de liefde en allerlei aanverwante zaken worden ruimschoots op de proef gesteld!  Maar om te bewijzen dat jullie de opdrachten tot een goed einde hebben volbracht, dienen jullie natuurlijk wel het bewijs door middel van een foto via WhatsApp naar de begeleider te sturen. De begeleider zal zeer verrassende en bijzondere foto's van jullie ontvangen...

Weten jullie alle opdrachten tot een goed einde te brengen en zoveel mogelijk punten te verdienen? En hoe zit het met de grote 'love' quiz die op het eind gespeeld zal worden: weten jullie de vragen goed te beantwoorden over de bruid, de liefde en de andere sekse? Door deze leuke en soms wat stoute vragen leer je de bruid of bruidegom nog beter kennen. Kortom: een superleuk stadsspel met alle ingrediënten voor een geweldige middag!


Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 2 uur
Locatie: dit spel is te reserveren in Enkhuizen, Hoorn, Alkmaar, Schagen, Amsterdam, Volendam en indien gewenst elders in Noord-Holland.
Minimum aantal deelnemers: 10

Deze activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik van GPS apparaten, vragen en opdrachten, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.


Andere mensen bekeken ook 'Buikdans workshop'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl