header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Ik hou van Holland'

Een geweldig GPS spel met het heerlijk kneuterige thema 'Ik hou van Holland'!

 

 

 

'Ik hou van Holland' is een interactief spel, dat wordt gespeeld in groepjes van 4 tot 6 personen.  Met het GPS apparaat in de aanslag gaan de teams zoveel mogelijk punten verdienen. Onderweg beantwoorden jullie vragen over Holland. Dit zijn geen standaardvragen, maar actuele vragen over van alles: typisch Nederlandse lekkernijen, het Koninklijk Huis, Amsterdam of andere Hollandse onderwerpen. Bij elke vraag die goed wordt beantwoord, verdient het team punten. Ook komen er onderweg grappige en ludieke opdrachten langs, die alle teams goed moeten zien uit te voeren. Met deze opdrachten kunnen jullie extra punten winnen! Het team met de meeste kennis van ons mooie kikkerlandje sleept uiteindelijk de prijzen binnen!

Hoe is het met jouw 'Ik hou van Holland' kennis? Link jij de GPS waypoints aan de polaroidfoto’s van Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar of Amsterdam? Hoe goed ken jij deze steden, hun gevels en bijzondere plekken? Ontdek het bij dit uitdagende GPS spel!

Vanwege het belang van samenwerking is dit GPS spel is ook heel geschikt voor een teambuildingsdag of bedrijfsuitje. Dus trommel je collega's of vrienden op en speel dit uitdagende en gezellige stadsspel in West-Friesland!

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Volendam en Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 10

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Andere mensen bekeken ook 'GPS Culinair & Co'

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

 

button rood met witte letters

 

 

 

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl