header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS 'Moordspel'

Wie heeft slager van Kampen vermoord? Kun jij het ontdekken? Zet je speurneus op en zoek het moordwapen.Moord in Amsterdam
Speel dit interactieve spel in Enkhuizen, Alkmaar, Hoorn, Amsterdam en elders!

 

 

 

 

 

 

Breaking news: slager van Kampen is bruut om het leven gebracht! De arme man is levenloos aangetroffen, maar niemand weet wie deze laffe moord op z'n geweten heeft. Aan jouw team de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd!

Met dit spannende interactieve GPS spel probeer je aan de hand van GPS opdrachten en vragen uit te vinden op welke locatie de slager is vermoord. Ook moet je zien te ontdekken hoe deze man om het leven is gekomen. Beschikt jouw team over detectivekwaliteiten? Wie is snel én slim, weet alle vragen goed te beantwoorden, de foto's bij de GPS locaties te spotten en de opdrachten het beste uit te voeren? Dat team is de winnaar en de 'superdetective' van Hoorn!

Omdat je als team moet samenwerken, is deze activiteit zeer geschikt voor een dagje teambuilding. Maar ook met jouw familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag zal deze activiteit leiden tot hilariteit en veel plezier! Dit uitje is te boeken op diverse plaatsen in West-Friesland en in Amsterdam.

Prijs: € 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2,5 uur inclusief uitleg
Locatie: Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij minder dan 10 deelnemers: prijs op aanvraag

Dit spel is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, interactieve opdrachten, 1 consumptie p.p. (Hollandse bar), prijzen voor het winnende team, gebruik GPS apparaten, gebruik van alle spelmaterialen.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook 'Escape city game'

 

button rood met witte letters

 

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl