header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Jongens & de meiden'gezellig Westfriesland jongen tegen de meisjes Hoorn uitje teambuilding Gps spel

Een eeuwenoude strijd barst los: de jongens & de meiden! Maar wie weet het meeste over de andere sekse? 

 

 

 

'Jongens & de meiden' is een interactief GPS spel waarbij de mannen en de vrouwen strijden om eeuwige roem. Het toneel van deze generaties oude strijd zijn Westfriese steden zoals Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen, de 'wapens' een GPS apparaat, vragen en opdrachten. Het thema? 'Mannen versus vrouwen'!

Voordat het GPS spel ‘Jongens & de meiden’ begint, worden jullie ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Na een korte uitleg wordt de groep ingedeeld in teams. Deze zijn meestal gemixt, maar kunnen, als de aantallen ongeveer gelijk zijn, ook mannen- en vrouwenteams zijn. En dan op pad! Tijdens het spel in het centrum van bijvoorbeeld Hoorn of Enkhuizen, komt er van alles aan bod: van stilettohakken tot voetbalkicksen, en van BN’ers tot 'typische' mannen- en vrouwenzaken. Heren komen van Mars en dames van Venus, toch? Dit is voor de mannen een uitgelezen kans om te laten zien hoeveel ze weten van de 'planeet Vrouw’. Andersom krijgen de dames de mogelijkheid te bewijzen dat ze het mannenuniversum écht wel kennen. Weten de teams alle GPS punten in de stad te vinden, de vragen goed te beantwoorden en zo snel mogelijk de goede oplossingen te vinden in de kwestie: 2 bekende BN-ers, een man en een vrouw? Een leuke uitdaging die het enthousiasme en competitiviteit tot grote hoogten laten stijgen!

Aan het einde van het spel wordt duidelijk wie er het meeste weet van de mannen of de vrouwen. Dit betekent dat zowel de dames als de heren zich moeten inleven hoe de andere sekse in het leven staat en denkt, en waarom er toch op zo'n typische manier wordt gehandeld. Leuk én leerzaam! We durven te wedden dat jij je partner straks een stuk beter begrijpt :-)

Prijs: € 24,95 p.p. (excl btw)
Locatie: Enkhuizen, Hoorn en Alkmaar, maar ook Amsterdam, Volendam
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)

Dit GPS spel is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, 1 consumptie p.p. op de eindlocatie, gebruik GPS, gebruik alle materialen, prijzen voor de winnaars, én nieuwe kennis over de andere sekse! Let op: dit spel is geen kopie van het TV-programma, maar een origineel spel van Westfriese Uitjes.

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u hiervan gebruik wenst te maken. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Andere mensen bekeken ook GPS spel 'Moord in Hoorn'

 

button rood met witte letters

 

 

 

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl