header

Wil je meteen informatie aanvragen?

GPS spel 'Het teamverband'

teambuilding 2 hoorn westfrieslandTeambuilding: leer je collega's beter kennen en strijd samen voor de 'teambuildingsprijs'!

GPS spel 'Het teamverband' is het leukste teambuildingsuitje in West-Friesland!

 

 

Dit interactieve GPS spel is een geweldige manier om je afdeling of team een extra 'boost' te geven. Tijdens GPS spel 'Het teamverband' gaan de teams op pad om zoveel mogelijk punten te verdienen met vragen en opdrachten gericht op samenwerken en teambuilding in de breedste zin van het woord. Van de brandweer tot aan een wielerploeg, of wat denk je van een TV-crew of een poolexpeditie: dit zijn allemaal groepen die zonder een goede samenwerking niet kunnen functioneren. Met het GPS apparaat zoek je de GPS way points in de stad, link je de juiste foto's en beantwoord je de uitdagende vragen. De kennis & teamspirit van alle teams worden grondig getest!

Naast de vragen die de teams beantwoorden, worden ook nog in teamverband opdrachten uitgevoerd. Hoe goed denk jij je collega's te kennen? Deze hilarische opdracht zorgt voor veel stof tot napraten!

De opdrachten en vragen zetten de deelnemers flink aan het denken en zullen alle teams uitdagen om zoveel mogelijk punten te verdienen, zodat zij met de teambuildingsprijs naar huis gaan! Oftewel: hoe goed is jullie teamverband?

Prijs: 24,95 p.p. (excl. btw)
Duur: 2,5 uur
Locatie: het spel is te reserveren in Enkhuizen, Volendam, Hoorn, Alkmaar en Amsterdam
Minimum aantal deelnemers: 10
Bij 8 of 9 deelnemers wordt de prijs € 27,95 p.p. (excl. btw)

De activiteit is inclusief: begeleiding Westfriese Uitjes, gebruik GPS apparaten, gebruik alle materialen, 1 consumptie p.p., prijzen voor de winnaars.

Andere mensen bekeken ook 'GPS Moord in Hoorn'

Bij slecht weer hebben wij als alternatief een indoorprogramma. Gaarne uiterlijk 5 dagen voor de evenementdatum doorgeven of u gebruik wenst te maken van dit programma. Ook het indoorprogramma is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuildinguitjes, een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendendag.

Indien gewenst is het spel uit te breiden met een borrel en/of diner.
2 uur borrelen inclusief onbeperkt drank (wijn, bier, fris) + bittergarnituur: € 14,= p.p.
driegangendiner inclusief 3 uur onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris, koffie thee): € 39,50 p.p.

 

button rood met witte letters

     

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl