header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Pubgames dinertourpubfood spellen oud hollands gezellig uitje feest hoorn enkhuizen uitje

Gezellige kroegspellen wisselen we af met een heerlijk 'pubfood' diner!  

 

 

Pub games... een kroegentocht inclusief leuke kroegspellen met een heerlijk driegangen-pubdiner! Gezellig met je familie, collega's of vrienden op pad. Deze activiteit = 100% garantie op lol! Er worden in totaal drie kroegen bezocht. In de eerste kroeg starten we met een paar lekkere hapjes en een gezellig spel. In iedere kroeg ga je de strijd aan met je mede 'borrelaars' tijdens een Hollands kroegenspel. Dit kan het 'Vijf seconden spel', een mini pubquiz, de Toren van Pisa of een ander gezelschapsspel zijn; in iedere kroeg word je op een andere vaardigheid getest. Vervolgens gaan we naar het tweede café voor het hoofdgerecht en het volgende uitdagende spel.

Alle pub game locaties hebben hun eigen uitstraling en uiteraard oergezellige sfeer. Reken maar dat jullie fanatiek worden! Op de laatste locatie strijden we na het nagerecht om de hoofdprijs! De winnaar van de dag ontvangt behalve een leuke prijs ook de eeuwige roem!

Prijs: € 52,- p.p. (excl. btw) tot 25 personen
Prijs:
 € 48,- p.p. (excl. btw) vanaf 26 personen

Duur: 4 uur
Locatie: Hoorn. Indien gewenst kan deze activiteit ook geboekt worden in Enkhuizen, Alkmaar, Medemblik
Minimum aantal deelnemers: 10

Deze activiteit is ook te reserveren zonder een driegangendiner, dus alleen met spellen en 3 drankjes p.p.  Klik hier voor meer informatie.

De activiteit is inclusief: begeleiding van Westfriese Uitjes, gebruik alle spellen en materialen, heerlijk driegangen-pubdiner, 3 consumpties p.p. (Hollandse Bar), prijzen voor de winnaars.

Andere mensen bekeken ook 'Pubquiz dinerspel'

                                   

 

 

                                                                                        button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl