header

Wil je meteen informatie aanvragen?

Bierproeverij met speciale bieren!Bier proeverij hoorn leuk uitje westfriesland teambuilding

Een bierproeverij met speciale bieren die je niet in iedere kroeg zal vinden...

 

 

 

 

Doe mee met deze bierproeverij in Hoorn en test jouw bierkennis! Nadat het eerste biertje is ingeschonken, krijg je interessante en leuke verhalen te horen over dit bijzonder smakelijke drankje. Op het proefformulier dat iedereen krijgt, kun je jouw smaakbevindingen op kwijt. Is het een blonde rakker, een triple of misschien wel een bokbier? Neem een slok, proef, laat dit heerlijke vocht door je keel glijden en probeer de verschillende smaaktonen te herkennen. Aangezien de bieren die geserveerd worden niet zomaar standaard 'kroegbieren' zijn maar zeer speciale exemplaren, zal deze proeverij je verrassen!

Tussendoor neem je een slokje water en een lekker hapje om de smaakpapillen te neutraliseren. In totaal proef je 4 of 6 bieren. De locatie is een gezellige bierlokaal in het centrum van Hoorn met een ervaren bierspecialist die precies weet waar hij zijn klanten mee moet verrassen. Een leuke activiteit voor de echte bierliefhebbers of voor mensen die meer willen leren over de achtergrond van dit heerlijke eeuwenoude drankje. Proost!

Prijs proeverij 4 bieren : € 19,- p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 1,5 uur
Locatie: Hoorn.
Minimum aantal deelnemers: 8

Prijs proeverij 6 bieren : € 24,50 p.p. (excl. btw)
Duur: plm. 2 tot 2,5 uur
Locatie: Hoorn.
Minimum aantal deelnemers: 8

De bierproeverij met 4 bieren is inclusief: proeven van 4 bieren, begeleiding bij de proeverij, proefformulier, water, brood met smeersels, kaas, worst.
De bierproeverij met 6 bieren is inclusief: proeven van 4 bieren, begeleiding bij de proeverij, proefformulier, water, brood met smeersels, kaas, worst en een koud hapje.

De prijs van een bierwandeling (1,5 uur) gecombineerd met een bierproeverij met 4 bieren (1,5 uur) , bedraagt € 27,85 p.p. incl. btw.

Andere mensen bekeken ook 'Wijnproeverij'

button rood met witte letters

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl