header

Wil je meteen informatie aanvragen?

High Tea workshop

high tea workshopScones, sandwiches en andere heerlijke zoetigheden: High Tea time! 'Always made with love...'

 

 

 

 

 


De Britten kennen een lange traditie van theedrinken. De High Tea zoals wij die kennen, is ontstaan in de negentiende eeuw. Omdat hertogin Anna van Bedford tegen het einde van de middag enorme trek kreeg, liet ze stipt om 16.00 uur een dienblad met thee, sandwiches en cakejes op haar kamer brengen. Al snel volgden steeds meer mensen in Engeland haar idee, en werd de High Tea razend populair.

In tegenstelling tot vroeger, toen al het lekkers in een vaste volgorde werd geserveerd, doen we dat in deze workshop niet. Jullie gaan aan de slag met het vervaardigen van traditionele en minder traditionele zoete en hartige hapjes, zoals sandwiches, scones, cakejes en koekjes. De vuistregel van een High Tea is dat elk hapje uit de hand gegeten moet kunnen worden.

In groepjes van twee maken jullie verschillende heerlijke gerechtjes. Als alles klaar is worden de hartige en zoete lekkernijen opgediend op mooie schaaltjes en etagères, inclusief 3 soorten thee, kopjes, theepotten en schoteltjes.

Prijs: € 35,= p.p. (excl. btw): High Tea 3 uur
Prijs: € 30,= p.p. (excl. btw): High Tea 2 uur 
Duur: 2 of 3 uur. 
3 uur: alle hapjes worden door de groep gemaakt
2 uur: de kok neemt zelf hapjes mee, en een deel wordt tijdens de workshop door de groep gemaakt
Locatie: op uw eigen locatie. Let op: er dient een oven aanwezig te zijn! Indien gewenst kan Westfriese Uitjes tegen meerprijs een locatie voor u verzorgen.
Minimum aantal deelnemers: 8

De workshop is inclusief: begeleiding docente/kok, materialen workshop, diverse heerlijke hapjes, 3 verschillende soorten thee.

Andere mensen bekeken ook 'Bliss balls bonbons'

button rood met witte letters               

Heeft u vragen over deze activiteit of wilt u deze activiteit boeken? 
Neem contact met ons op per telefoon of mail naar info@westfrieseuitjes.nl